l
startpagina. home. vereniging. lid worden. inschrijfformulier lid. contactavonden. vogelbeurs. tentoonstelling. reglement tentoonstelling. district tentoonstelling. ringen. bestelformulier ringen. aktiviteiten. agenda. Links.

Vogelvrienden Aalsmeer heeft u veel te bieden

Het hoogte punt van de vereniging is jaarlijks het organiseren van haar Nationale tentoonstelling, nu al voor de 65e keer, een prachtige vogelshow,voor geheel regio Noord-Holland en daar buiten.

Die wordt gehouden in week 42 of 43 van elk jaar in  zaal de Baccara   Baccarastraat  1      1431  RN  te Aalsmeer.

Met een geweldige afdeling vrije verkoop waar u vogels kunt aanschaffen voor versterking van uw vogelhobby.

Het doel van elke vogelliefhebber is om zijn of haar vogels te laten beoordelen, door erkende keurmeesters om vervolgens de vogels te vergelijken met vogels van een andere kweker op hetzelfde niveau.

Centraal hier in staat onze nationale tentoonstelling.

Voor deelname dient de vogelkweker ingeschreven te staan bij de vogelbond via de plaatselijke vogelvereniging.

Alleen eigen gekweekte vogels mogen worden ingezonden voor deelname,

mits de vogels geringd zijn met erkende vaste voetring met eigen kweeknummer, van de Bond

Vraag voor deelname het vraagprogramma  aan, waar het tentoonstellings reglement in vermeld staat, met het inschrijfformulier voor deelname.

Eind augustus van elk jaar worden de vraagprogramma’s aan de bij ons bekende inzenders toegezonden.

Heeft u interesse en nog geen vraagprogramma ontvangen vraag deze dan per omgaande aan per  e-mail   vogelvrienden.aalsmeer@quicknet .nl