l
startpagina. home. vereniging. lid worden. inschrijfformulier lid. contactavonden. vogelbeurs. tentoonstelling. reglement tentoonstelling. district tentoonstelling. ringen. bestelformulier ringen. aktiviteiten. agenda. Links.

Vogelbeurs    Aalsmeer

Op de 4e zondag  ( let op; geen 5e zondag ) van de maand organiseert de Vereniging van Vogelvrienden voor Aalsmeer en Omstreken een grootse vogelbeurs voor de gehele regio, al meer  dan 30 jaar.

Behalve in juni en juli van elk jaar.

Zaal de Baccara

Baccarastraat 1 1431  RN  te Aalsmeer

Tel. te bereiken  06- 10666878

Er zijn meerder handelaren en vogelliefhebbers aanwezig met vogels, zoals kanaries, tropen en kromsnavels, u kunt

vogels kopen, ruilen of verkopen.

De vogelbeurs is voor iedereen toegankelijk voor

€ 1,00 entree

De vogelbeurs commissie zorgt ervoor dat er een breed assortiment vogels op de beurs aanwezig is, incl. Kooien

en vogelzaden.

Ook een informatie tafel van de vereniging is standaard aanwezig om uw vragen te beantwoorden of u van de nodige informatie te voorzien.

Onder het genot van een kopje koffie  of

broodje kan u  met uw mede  vogelliefhebbers

genieten van onze prachtige vogelhobby.

Voor inlichtingen,

vogelvrienden.aalsmeer@quicknet.nl